AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

P3 Bucharest Park va adauga anul acesta alti 75.000 mp de depozitare

Anul acesta, P3 va incepe constructia a doua cladiri noi de circa 75.000 m2 impreuna in parcul P3 Bucharest Park. Investitiile aici se vor ridica la circa 35 de milioane de euro, iar lucrarile de constructii vor incepe chiar din aceasta primavara, compania detinand deja toate autorizatiile necesare.
P3 este in negociere cu clienti pentru constructia build-to-suit, urmand sa adauge la fiecare depozit comandat si circa 5.000 m2 construiti speculativ. Reprezentantii companiei spun ca au deja clienti in alte state unde activeaza din domeniile automotive si retail care sunt interesati sa vina in tara noastra. In acelasi timp, nu exclud ca unele unitati de productie din China sa fie relocate in Romania.
 

P3 intentioneaza sa se dezvolte si in tara, cautand deja terenuri la Cluj sau Timisoara, dar nu este exclusa nici achizitia de alte parcuri deja existente.
P3 este deja in tara noastra din 2010, cand a achizitionat Parcul Europolis Park Bucharest de la CA Immo. Parcul are opt cladiri, o suprafata inchiriabila de 215.000 m2 si posibilitatea de a dezvolta noi depozite pe 150.000 m2. Aici P3 are deja 17 clienti.
De curand, P3 si-a consolidat echipa din Romania prin numirea a doi manageri pe constructii si leasing, respectiv Serban Juverdeanu si Laurentiu Duica.

Articole similare

Ad