Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 Logistic Parks a finalizat proiectul de spații de cazare dezvoltat în cadrul P3 Bucharest A1

Proiectul înregistrează un grad de ocupare de 100%

P3 Logistic Parks (“P3”) a inaugurat, la începutul acestui an, clădirea de spații de cazare pentru personalul angajat din parcul logistic P3 Bucharest A1. Proiectul este localizat în centrul parcului, în imediata apropiere a restaurantului cu auto-servire și, împreună cu acesta, vine să completeze lista de facilități oferite companiilor din cadrul parcului. Ideea care a stat în spatele dezvoltării acestui proiect a venit din nevoia de a întâmpina criza de forță de muncă cu care se confruntă chiriașii. Încă de la inaugurare proiectul a fost un succes, gradul de ocupare fiind de 100%.

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Cererea pe segmentul de spații logistice și de depozitare rămâne în continuare dinamică. Așadar, este foarte important, pentru noi ca și dezvoltator, să ne adaptăm cerințelor și nevoilor în continuă schimbare ale partenerilor noștri și să îi susținem în aplanarea problemelor cu care se confruntă din cauza crizei de forță de muncă. Noua facilitate oferă un grad sporit de confort pentru persoanele cazate și sperăm astfel să contribuie și la retenția angajaților pe termen lung. În același timp, mă bucur să văd că inițiativa a fost apreciată și bine primită în rândul clienților și că am reușit astfel să înregistrăm gradul maxim de ocupare chiar înainte de livrare.”

Clădirea are o suprafață construită de aproximativ 2.000 m2, cu 63 de camere de cazare mobilate și utilate cu frigider, TV, aer condiționat și wi-fi. La fiecare etaj există o bucătărie și o spălătorie, iar la parter este o zonă socială, cu acces direct la o zonă de recreere special amenajată. Capacitatea totală a unității de cazare este de 252 de persoane, iar unul dintre chiriași este ID Logistics, compania care oferă servicii de logistică  grupului francez Carrefour, care a închiriat o suprafață totală de 687 m2. Paul Niță, Director General ID Logistics,declară: “Pentru ID Logistics este foarte important să oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri, de aceea oamenii și calitatea mediului de lucru sunt prioritare pentru noi. Echipele alocate fiecărui depozit variază în funcție de volumele operate în fiecare spațiu, iar pentru depozitele din cadrul parcului P3 Bucharest A1 este nevoie de un număr consistent de operatori (produse alimentare cu și fără temperatură controlată, cu rulaje foarte mari).  Avem și noi provocările noastre cu lipsa forței de muncă sau cu retenția angajaților, iar P3 a venit la timp cu această idee de a dezvolta un proiect multifuncțional de spații de cazare și restaurant cu autoservire chiar în cadrul parcului logistic. Noua unitate de cazare se pliază foarte bine pe nevoile noastre, permițând astfel atât creșterea confortului cât și a productivității colegilor cazați acolo. Dincolo de avantajele oferite, ne bucurăm să întâlnim o echipă de profesioniști, deschiși și flexibili, care acordă atenție sporită atât chiriașilor cât și echipelor operaționale din cadrul depozitelor.”

Articole similare

Ad