Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

PACCAR și Aurora – împreună pentru a dezvolta camioane autonome

PACCAR și Aurora au semnat un acord strategic global pentru a dezvolta, testa și comercializa camioane autonome Peterbilt și Kenworth. Această colaborare va integra platforma de autovehicule autonome PACCAR cu Aurora Driver pentru a spori siguranța și eficiența operațională a clienților PACCAR.

În acest parteneriat strategic, PACCAR oferă vehicule autonome, cu o calitate, durabilitate și fiabilitate de top din industrie, rezultate din decenii de excelență inginerească și investiții în producție, ocupându-se și de distribuți de piese, finanțare și alte soluții de transport. Aurora aduce tehnologie de conducere automată de prim rang în industrie, care include hardware, software și servicii operaționale. Ambii parteneri vor lucra îndeaproape pe toate aspectele colaborării, de la aprovizionarea cu componente, tehnologia vehiculelor până la integrarea vehiculelor Peterbilt și Kenworth cu Aurora Driver. Parteneriatul include, de asemenea, validarea vehiculului la centrul tehnic PACCAR și suportul pentru producție în fabricile PACCAR.

Scopul acestei colaborări este de a îmbunătăți eficiența și siguranța transportului pentru clienții PACCAR. Camioanele Kenworth T680 și Peterbilt 579 care utilizează Aurora Driver sunt așteptate să fie livrate clienților din America de Nord în următorii câțiva ani.

Articole similare

Ad