Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pachetul Mobilitate: Express Euroscan investește în 50 de camioane noi

Pe fondul intrării în vigoare a Pachetului Mobilitate 1 începând de la 1 februarie 2022, dar și a creșterii de volum cu circa 30%, compania românească de transport Express Euroscan își va crește capacitatea mobilă cu 50 de unități noi. Camioanele ar urma să fie livrate începând chiar cu luna februarie a anului viitor și reprezintă prima investiție în unități noi a transportatorului.

Vrem să vedem cum trece vara aceasta, însă am dori să investim în vehicule noi. Suntem în discuții finale cu doi producători pentru a suplimenta flota cu 50 de camioane“, menționează Nelu Plăcintă, Chief Operating Officer Express Euroscan, pentru revista Tranzit.

Nelu Plăcintă, Chief Operating Officer Express Euroscan

Oficialul companiei precizează că această investiție vizează, în primul rând, reglementările privind Pachetul Mobilitate, pentru care Express Euroscan se pregătește cât mai bine în încercarea de a minimiza pe cât posibil impactul negativ al noilor reglementări. Prin această investiție, firma suceveană de transport dovedește că are intenții serioase de a rămâne în piața transporturilor internaționale, chiar și după intrarea în vigoare a Pachetului.

Am ajuns la un nivel în care considerăm că putem face acest pas și, în același timp, să demonstrăm că suntem pregătiți pentru a întâmpina cum trebuie Pachetul Mobilitate“, a mai explicat COO-ul Express Euroscan.

Nelu Plăcintă consideră că odată intrate în vigoare noile reguli privind întoarcerea șoferilor și a camioanelor în țara de origine, chiar și cu o decizie favorabilă pentru statele din Europa de Est din partea Curții Europene de Justiție, modificarea ar urma să dureze circa trei ani, timp în care Pachetul va trebui respectat.

Articole similare

Ad