Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Palfinger si Sany detin participatii reciproce de 10%

Grupul Palfinger a finalizat contractele cu grupul chinez Sany de participatii reciproce de 10% in cadrul companiilor celuilalt, astfel ca ambele firme au cazut de acord asupra detaliilor de implementare a proiectului.
La sfarsitul lui septembrie, Palfinger si Sany ajunsesera la un acord de principiu pentru extinderea parteneriatului lor strategic.
 

Jumatate din cota de 10% din Palfinger AG achizitionata de Sany Heavy Industries vor fi actiuni noi emise de Sany din capitalul social al Palfinger AG, iar cealalta jumatate va fi efectuata prin achizitionarea de actiuni existente, de la familia Palfinger. Sany va plati 29 de euro pe actiune. Extinderea actiunilor Palfinger AG aflate in circulatie va fi limitata la 5% din actiunile nou emise. Palfinger AG va dobandi o cota de 10% din Sany Lifting, unitate din cadrul grupului Sany specializata in macarale mobile, turn si pe senile, comparabila ca dimensiune cu Palfinger AG.
Tranzactia va fi pusa in aplicare dupa aprobarea comisiei de supraveghere a lui Palfinger AG, de board-ul lui Sany Heavy Industries, dar si a autoritatilor de reglementare din China.

Articole similare

Ad