Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex – cel mai eficient operator de distribuție națională paletizată

Chiar în anul în care aniversează 10 ani de la punerea bazei rețelei în România, Pall-Ex a primit trofeul pentru “Cel mai eficient operator de distribuție paletizată“.

Înființarea Pall-Ex a fost anunțată în urmă cu zece ani de Danor Ionescu, CEO Pall-Ex la acea vreme, chiar la o conferință Tranzit. Ideea a părut din start interesantă, însă au fost mulți sceptici, mai ales văzând eforturile depuse de alți expeditori importanți pentru a forma o linie de grupaj național și internațional în câteva orașe din țară. Numărând anii de pierdere înregistrați de alte companii, puțini au dat șanse propunerii Pall-Ex.

Extinderea rețelei a fost susținută și prin evenimentele organizate de revista noastră de-a lungul anilor, astfel că ne-am bucurat ca, la zece ani de la înființare, să recunoaștem succesul ideii de afaceri lansate de Pall-Ex, care a devenit cea mai efficientă rețea de transport paletizat din România.

“Pall-Ex ajută companiile de toate dimensiunile din orice domeniu – import/export, distribuitori, retaileri – să își crească profitabilitatea.  Noi oferim un serviciu de distribuție paletizată în regim express, în 24 de ore oriunde la nivel național și reușim să facem acest lucru împreună cu cei 46 de parteneri din rețea. Avem o predictibilitate foarte bună pe două direcții relevante: capacitatea de a ridica în orice zi, orice cantitate și oferirea unui tarif fix pe un an de zile”, a declarat Commercial Manager Cătălin Chelaru, directorul comercial al companiei, care a adăugat că anul acesta este prima dată în 10 ani când compania trebuie să aplice clauza de combustibil.

Rețeaua Pall-Ex a realizat împreună în 2021 aproape 38 de milioane de euro cifră de afaceri – este vorba de cifra de afaceri a Pallet Expres, precum și vânzările partenerilor de distribuție din rețea, fără activitățile colaterale ale membrilor de expediții și logistică.

În acest moment, rețeaua Pall-Ex acoperă întreg teritoriul României – în total peste 20.000 m2 de depozitare – însă a cooptat și membri noi în 2021.

Activitatea rețelei este extrem de dinamică, atrăgând în 2021 aproape 1000 de clienți noi în portofoliu.

Compania investește permanent în softuri, echipamente și utilaje. Pentru 2021 focusul a fost pe digitalizare, având ca țel creșterea eficienței, trasabilitatea și îmbunătățirea experienței clienților.

Peste 350 de persoane sunt angrenați în business-ul Pall-Ex în România (fără subcontractori), pentru 2022 focusul fiind pe atragerea de noi membri în rețea precum și pe îmbunătățirea în continuare a experienței clienților.

Articole similare

Ad