Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex Romania a transportat paletul cu numarul 400.000

Pall-Ex Romania a transportat de curand paletul cu numarul 400 000. Compania cu sediul central in Sibiu continua sa-si consolideze pozitia de lider de piata pentru servicii de transport express de marfuri paletizate. Datorita flexibilitatii si eficientei demonstrate pe parcursul celor aproape 4 ani de existenta, numarul clientilor care ne-au acordat incredere este in continua crestere. Deschiderea celor doua noi huburi in Bucuresti si Bacau, a contribuit la scurtarea timpilor de tranzit catre orice destinatie din Romania, precum si la oferirea de tarife mai avantajoase pentru clientii nostri.
 

Planurile de dezvoltare continua, urmatorul pas fiind deschiderea celui de-al treila hub regional in Cluj-Napoca, ce va deservi in special clientii din Transilvania.

"Cresterea volumului de marfa ne certifica faptul ca suntem pe drumul cel bun. Suntem foarte atenti la reactiile si sugestiile primite din partea clientilor, deoarce ne ajuta sa devenim din ce in ce mai buni si, atata timp cat ei sunt multumiti, noi avem siguranta ca Pall-Ex raspunde nevoilor lor. Pana la urma, satisfactia clientului este cel mai important aspect in activitatea noastra si suntem convinsi ca reusim sa oferim acest lucru zi de zi", a aratat Catalin Chelaru- Commercial Manager al Pall-Ex Romania.
Pall-Ex are in Romania o retea de depozite in 28 de locatii. Prin intermediul retelei Pall-Ex, marfa transportata beneficiaza de asigurare de pana la 15.000 de Euro pe palet, fara costuri suplimentare. Clientul isi poate monitoriza transportul paletului sau, prin modulul Track&Trace. Acest modul este gestionat de sistemul Twine, dezvoltat de Pall-Ex UK in ultimii 16 ani si implementat de catre toti partenerii companiei. Dovada livrarii se face in timp real prin SMS, cu efect vizibil imediat de catre client.

Articole similare

Ad