Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex Romania, aproape un sfert de milion de paleti transportati in 2015

Pall-Ex Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 11,93 milioane de lei, in crestere cu 39% fata de 2014, in timp ce profitul net a crescut cu 12% ca urmare a introducerii unor masuri de eficientizare operationala care au condus, printre altele, la scurtarea timpilor de livrare pe anumite regiuni.
Astfel, prin cei 30 de membri ai platformei, compania a transportat in 2015 aproape un sfert de milion de paleti, mai exact 243.439, cu 45% mai multi decat in anul precedent.
 

La nivel de investitii, Pall-Ex Romania a investit in 2015 aproape jumatate de milion de euro, iar anul acesta investitiile sunt planificate la 650.000 de euro.

Investitiile se axeaza pe trei directii strategice si anume in:
• tehnologie – in monitorizare online si confirmare electronica la client, pentru a creste calitatea si transparenta etapelor din serviciu,
• programul Retail Plus care cuprinde servicii de paletizare, receptie detaliata, returul documentelor si al ambalajelor, respectiv
• facilitati noi si moderne de transbordare de marfa, inclusiv depozite noi in diferite regiuni din tara.

„Compania va continua si dezvoltarea serviciului de transport express paneuropean care, prin unificarea tuturor retelelor Pall-Ex din Europa, le permite clientilor din Romania importul si exportul de cantitati mici de marfa din principalele tari partenere ale Romaniei, prin retelele Pall-Ex prezente in Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franta, Benelux, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria”, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex Romania.
Prin intermediul companiei, se transporta in general echipamente, electrodomestice, electrocasnice, materii prime, produse industriale finite, produse alimentare, ambientale. Cel mai aparte transport a fost cel al unui totem-piramida expozitionala cu LED, in valoare de 80 000 euro. In Romania, Pall-Ex dispune de o retea de 33 de depozite.

Articole similare

Ad
Ad