Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pall-Ex Romania investeste pentru performante crescute

In cadrul unui eveniment ce a avut loc in hubul central din Sibiu, Pall-Ex a anunt achizitIa unei flote noi de stivuitoare Jungheinrich de ultima generatie dar si folosirea celei mai recente versiuni ale  sistemului de management si gestiune TWINE care permite clientilor vizualizarea online a fiecarei etape din serviciul de transport si livrare la sediul acestora.
Noul model de stivuitoare se remarca prin utilizarea technologiei hidrostatice, care elimina frecarea si uzura specifice sistemelor clasice hidrodinamice, aducand o eficienta in deplasare si franare cu 15% superioara vechii tehnologii.
 

Aceste avantaje se traduc in mod concret intr-o exploatare mai precisa, mai prietenoasa cu mediul inconjurator si mai putin costisitoare, clientul final beneficiind de o livrare mai rapida si de eliminarea pericolului eventualelor deteriorari.
„Reteaua Pall-Ex Romania asigura un nivel actual de performanta in procent de 98,7% pentru livrarea paletilor la timp si in stare conforma. Ca urmare a acestei investitii, in valoare de 530.000 euro, estimam ca vom atinge obiectivul de 99,5 % “ declara Danor Ionescu CEO Pall-Ex Romania, care cponsidera ca “tehnologiile inovatoare introduse de stivuitoarele Jungheinrich impreuna cu sistemul performant de urmarire online a partidelor de marfa ne vor permite sa asiguram clientilor nostri o livrare rapida, in 24h oriunde in tara, dar si transparenta si vizibilitatea intregului proces. Rapiditate, siguranta si incredere sunt cuvintele cheie cu care am castigat loialitatea a peste 5.000 de clienti nationali care folosesc cu regularitate serviciile retelei”, adauga Danor Ionescu, CEO Pall-Ex Romania.
Printre clientii Pall-Ex Romania se numara cei mai importanti producatori, importatori, exportatori precum si distribuitori din industrii variate, de la cea de bunuri de larg consum pana la cea de produse pentru bricolaj sau electronice
Managerul de transport al Scandia Food, unul dintre cei mai importanti clienti ai companiei, a vorbit despre solutiile inovative oferite de catre Pall-Ex pentru livrarea produselor Scandia si livrarea in timp optim si sigur a produsului catre retaileri si distribuitori.
„Solutia Pall-Ex a schimbat total structura distributiei nationale, permitand migrarea de la transportul la nivel de camion complet o data pe saptamana, la partide mici just in time in fiecare zi. Pall-Ex a demonstrat de-a lungul celor 4 ani de parteneriat, profesionalism si flexibilitate. Prin sistemul adoptat de Pall-EX nu suntem conditionati de un anume volum de marfa ce poate fi transportat, iar acest aspect se traduce in reducerea costurilor noastre in materie de distributie si automat, un cost redus al produsului la raft. Astfel, impreuna oferim un beneficiu esential in favoarea clientului final” declara Adrian Baila, Transport Manager al Scandia Food.

Articole similare

Ad