Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parcare la standarde TAPA in portul Calais

Bosch Secure Truck Parking, platforma de rezervare a parcarilor securizate, si-a lansat prima locatie in Franta, in portul Calais. Este vorba de parcarea C4T Calais, complet monitorizata 24/24, cu securitate permanenta, imbunatatita conform standardelor TAPA. 
Atat rezervarea, cat si procesul de plata sunt automatizate si fara contact: o camera inregistreaza placuta de inmatriculare la intrare si, daca s-a facut o rezervare prealabila, camionul poate intra in parcare fara ca soferul sa aiba contact cu cineva. Referitor la plata, companiile inregistrate in platforma Bosch primesc o factura pentru rezervarile efectuate in luna respectiva la sfarsitul fiecarei luni. Pe langa volumul de munca redus, este evitat si contactul uman, un plus in perioada coronavirsului.
Parcarea de la C4T Calais a primit recent certificarea de securitate TAPA la nivelul PSR 3. Locatia este imprejmuita, iluminata si monitorizata video. In plus, personalul de securitate si cainii sunt prezenti 24 de ore pe zi. „Portul Calais si Tunelul Canalului Manecii formeaza traseul prin care circula majoritatea transportului rutier de marfuri intre Marea Britanie si Europa continentala”, spune dr. Jan-Philipp Weers, seful de parcare securizat pentru camioane Bosch. „Acum ca avem prima noastra locatie in Franta, suntem incantati sa putem oferi locuri de parcare sigure la un hub important de transport.”
Foto: www.traffictechnologytoday.com

Articole similare

Ad