AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat UTA și The ai Corporation pentru eliminarea fraudelor cu carduri de combustibili

Furnizorul de carduri de combustibil UTA, companie Edenred, s-a asociat cu The ai Corporation (ai), expert în prevenirea fraudelor și în soluții de plată, în vederea dezvoltării de soluții suplimentare pentru clienții UTA împotriva amenințărilor globale tot mai numeroase privind fraudele apărute în utilizarea cardurilor de combustibil. Serviciile ai Corporation vor completa gama de măsuri de securitate UTA și activitățile echipei interne UTA de detectare a fraudei.

Serviciul aiFraud Managed este dotat cu un nou sistem de inteligență artificială și combină soluțiile tehnologice avansate cu expertiza analitică a fraudelor din piață, menită să prevină cele mai recente tendințe globale de fraudă. În prezent, acest serviciu oferă asistență directă pentru mai mult de 200.000 de puncte de vânzare de carburanți din Europa, America de Nord, Asia de Est, Africa de Sud și gestionează peste 500 de milioane de tranzacții pe an realizate cu carduri de combustibil.

Carsten Bettermann, CEO UTA, declară: „Vrem să oferim clienților noștri cea mai bună securitate posibilă pentru cardurile și tranzacțiile lor. Având în vedere riscul în continuă creștere privind fraudele cu cardurile de combustibil și metodele de fraudă complexe și inovatoare din punct de vedere tehnic, ne adaptăm continuu sistemele și procesele pentru prevenirea și detectarea acestora. Cooperarea cu ai și introducerea detectării automatizate a fraudelor bazate pe algoritmi și pe inteligența artificială duc standardele de securitate UTA la un nou nivel.”

Dr. Mark Goldspink, CEO ai, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu UTA pentru că astfel putem adăuga expertiza noastră la practicile UTA deja existente de combatere a fraudei la nivelul portofoliului de carduri de combustibil. Serviciul nostru de gestionare aiFraud va oferi companiei UTA acces la cele mai noi tehnologii, inclusiv la inteligența artificială și învățarea automată ai (AutoPilotML) și la echipa noastră de experți în carduri de combustibil. Suntem încântați de acest nou parteneriat și ne angajăm să avem o relație profesională fructuoasă.”

Articole similare

Ad
Ad