Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pe 19 mai, Scania organizează a treia ediție a Forumului pentru Transport Sustenabil…

… de data aceasta sub formă de transmisiune în direct din Stockholm. Evenimentul va aduce împreună lideri influenți și factori de decizie, iar vorbitor principal va fi Sir Richard Branson, antreprenor, filantrop și o voce sonoră care militează împotriva încălzirii globale. Alături de el va fi profesorul Johan Rockström, gazda evenimentului, unul dintre cercetătorii de frunte în domeniul sustenabilității și directorul Institutului Potsdam pentru Cercetarea Impactului asupra Mediului. Alături de reprezentanți ai guvernelor, municipalităților, organizațiilor internaționale și industriei auto, Rockström va purta discuții despre inițiative care au ca scop un transport sustenabil.

În plus față de Sir Richard Branson, printre vorbitori se vor mai afla nume cunoscute la nivel internațional, ca Nigel Topping, campionul Marii Britanii în ceea ce privește Acțiunile ce au ca obiectiv Clima, și Christiana Figueres, co-fondator al Global Optimism și forța principală din spatele Acordului de la Paris.

Evenimentul are loc în contextul în care transportul este considerat responsabil pentru o proporție mare din emisiile globale de CO2, iar dezvoltarea economică și socială și urbanizarea vor face ca nevoia de transport de mărfuri și de persoane să fie tot mai mare. În plus, în timpul pandemiei a devenit clar că transportul este sângele unei societăți funcționale și este evident că progresul în ceea ce privește ecosistemul de transport va contribui la atingerea a numeroase scopuri legate de sustenabilitate.

De aceea Scania a decis să fie un lider activ în trecerea la un sistem sustenabil de transport, iar acest scop poate fi atins dacă toți cei interesați colaborează și accelerează ritmul. Drept pentru care producătorul de camioane vrea să atragă la Forumul pentru Transport Sustenabil lideri și factori de decizie care să dezbată aceste aspecte de actualitate, așa cum declară Christian Levin, Președinte și CEO Scania.

Articole similare

Ad
Ad