Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PENNY ajunge la un numar de 260 de magazine in Romania

Reteaua de magazine PENNY se extinde cu o noua unitate in Craiova, judetul Dolj. Astfel, reteaua ajunge la 260 de spatii deschise in Romania, se arata intr-un comunicat al retailer-ului remis, joi, 25 iunie. 
„Noul magazin PENNY situat pe Strada Amaradia, nr. 28 din Craiova are un spatiu de vanzare de 796 m2, care va fi deschis de luni pana sambata in intervalul 07:30 – 22:00 si duminica intre 08:00 – 20:00. Pentru confortul clientilor sai, o echipa de 13 angajati va fi disponibila pentru a oferi consultanta cu privire la produsele cautate, in timp ce clientii care detin o masina personala beneficiaza de posibilitatea de a folosi unul dintre cele 53 de locuri de parcare, dintre care doua pentru persoanele cu dizabilitati“, se mentioneaza in comunicat. 
In anul fiscal 2019, PENNY a inregistrat o cifra de afaceri de 3,96 miliarde lei, in crestere cu 15% fata de anul fiscal precedent. In tot acest interval de timp, peste doua milioane clienti au vizitat magazinele din intreaga tara. Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sase ani pe piata din Romania. 

Articole similare

Ad