Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pentru o mai buna monitorizare

In cadrul galei Tranzit de la Cluj-Napoca, Cristian Tudor, reprezentantul Bridgestone Romania, a prezentat pachetul Bridgestone pentru cresterea performantei anvelopelor, iar un modul din acesta a fost premiul oferit firmei Com Divers Auto Ro. Este vorba de Toolbox, un instrument care va fi introdus pe piata incepand de anul viitor si care va cuprinde o serie de informatii foarte necesare clientilor, cu ajutorul carora vor putea monitoriza mult mai usor anvelopele din flota.

Com Divers Auto Ro va putea accesa pachetul de monitorizare primara pe parcursul a 12 luni.

Acest pachet se adreseaza flotelor cu service propriu, care nu doresc alte servicii, insa apreciaza suportul tehnic pentru a-si putea imbunatati rezultatele. Practic, dupa inspectarea atat a anvelopelor montate pe vehicule, cat si a celor demontate, Bridgestone ofera consultanta prin oferirea de rapoarte lunare flotei. Rapoartele oferite cuprind presiunea si evolutia ei in timp, avariile anvelopelor, pierdere de profil, resapabilitate si cauzele de inlocuire.
Modulul de monitorizare de baza al Toolbox se adreseaza acelor flote unde anvelopele sunt administrate traditional, care achizitioneaza anvelope si servicii de la dealeri locali si care vor sa verifice si sa confirme rezultatele sistemului propriu de management al anvelopelor.
„Prin folosirea Toolbox ne propunem sa raspundem la o serie de intrebari – daca anvelopele sunt demontate prematur, daca presiunea este corecta – si sa raportam cele mai frecvente avarii din flota pentru a lua cele mai bune masuri de preventie necesare. Informatiile sunt usor de introdus in sistem, iar clientii pot genera instantaneu rapoarte intr-un format relevant si usor de inteles“, a aratat Cristian Tudor, Coordinator Product Performance, Quality & Area 3 Sales Engineering, Bridgestone Europe – South Region.
In cazul anvelopelor in uz se fac verificari periodice vizand profilul, presiunea, modul de combinare si starea lor generala. Atunci cand vine momentul inlocuirii anvelopelor, cele vechi sunt analizate …

Articole similare

Ad