Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Performante crescute cu anvelopele Continental pentru camioane

Anvelopele Continental pentru camioane au contribuit la punerea in miscare a rotii gigantice EDF Energy „London Eye“ si au ajutat la lansarea rachetelor de la United Launch Alliance.

Anvelopele Continental, cunoscute din 1871 pentru durabilitatea si constructia lor de calitate, au cucerit noi inaltimi, gratie contributiei aduse la unele din cele mai inovatoare proiecte din domeniul ingineriei.
La Londra, Marea Britanie, celebra roata EDF Energy London Eye, cu inaltimea de 135 m, este o priveliste familiara atat pentru locuitori, cat si pentru turisti.

Cel mai inalt carusel rotativ din lume montat in consola ofera pasagerilor sai o priveliste fascinanta asupra orasului. Cele 32 de gondole de transport invelite complet in sticla sunt montate pe o coroana dintata de 1.200 t, care se roteste deasupra Tamisei. Fiecare cabina dispune de propria sa instalatie de climatizare si de propriul sistem de stabilizare.
„Sistemele de actionare ale London Eye sunt montate in doi piloni, cate un sistem la fiecare capat al platformei de urcare in roata gigantica. Dar ceea ce nu stiu pasagerii rotii London Eye este ca aceste sisteme se bazeaza pe anvelopele pentru autocamioane de la Continental. Anvelopele HSR Continental servesc drept roti de frecare de-a lungul jantei rotii gigantice. Rotile de frecare sunt actionate de motoare hidraulice, iar rotirea rotilor asigura rotirea rotii gigantice, pentru ca pasagerii sa se poata bucura de privelistea panoramica oferita de orizontul Londrei“, a declarat Mark Robinson, seful departamentului de operatii tehnice de la EDF Energy pentru London Eye. „Am ales sa echipam mecanismul de actionare al rotii London Eye cu anvelopele pentru autocamioane de la Continental deoarece acestea au o durata lunga de viata si sunt fiabile.

Articole similare

Ad