Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Perrenot Group a comandat 250 de vehicule pe gaz natural

In ziua lansarii internationale a noului Stralis, Perrenot Group confirma decizia producatorului italian de a sustine sistemele de propulsie alternativa printr-o comanda semnificativa, de 250 de camioane pe gaz natural. Mai exact, este vorba de 200 de Stralis NP LNG (gaz natural lichefiat) si CNG (gaz natural comprimat) cu motor Cursor 9 de 400 CP, cabina Hi-Way si transmisie automata Eurotronic, plus 50 de Stralis NP CNG, de 330 CP.
 

Fondat in 1945, grupul Perrenot (cunoscut inainte sub numele UNIC) a fost loial brandului Iveco inca din 1960. In prezent este unul dintre cei mai mari carausii francezi, acoperind o gama diversificata de segmente, printre care transport international, distributie, logistica, constructii, transport de materiale vrac si containere. Compania opereaza o flota de 6.000 de vehicule, dintre care 3.500 motorizate, iar dintre acestea din urma 1.500 sunt Iveco.
Inca din 2012, Perrenot a achizitionat primele tractoare Iveco cu propulsie pe bio-metan, pentru ca anul urmator sa ia in teste vehicule frigorifice, alimentate cu nitrogen lichid. Primele tractoare LNG au intrat in flota in 2014, pentru ca acum sa se ia decizia strategica de a aduce in flota nu mai putin de 250 de vehicule pe gaz natural.

Articole similare