AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 1.000 de participanti la prima editie ExpoTranzit

Pe 21-23 aprilie a avut loc prima editie a ExpoTranzit, targul de transport si logistica, ce a reusit sa adune aproape 1.500 de participanti, atrasi atat de ofertele celor peste 65 de expozanti, cat si de subiectele interesante tratate in cele 11 conferinte de transport marfa, transport persoane si logistica.

Cum cei mai multi participanti au fost prezenti cel putin doua zile la eveniment, targul s-a bucurat zilnic de prezenta a circa 1.000 de persoane in locatie – Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca – fiind un record din acest punct de vedere in randul evenimentelor de profil.
 

La acestia s-au adaugat peste 4.500 de persoane care au vizualizat live secvente din conferinte sau de la expozitie, reusind sa realizam un live streaming de la ExpoTranzit gratie celor sapte camere puse la dispozitie de Axis Communication si licentelor aferente de la CamStreamer.
In acest fel, am reusit inca o premiera, ExpoTranzit fiind primul eveniment din industria de transport si logistica (si credem ca nu numai) care a putut fi urmarit in direct de mii de persoane care nu au avut timp sa ajunga fizic la Cluj.
Suprafata de expunere exterioara – circa 4.500 m2 – a fost aproape plina de vanuri (Iveco, Mercedes-Benz), pick-up-uri (Nissan Navara), camioane (DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo), semiremorci (Krone, Kögel, Schwarzmüller, Schmitz Cargobull si Wielton), autobuze si autocare (Bavaria Bus, C&I Eurobus, Webasto, Dypety, Irizar, Isuzu, Iveco Bus, Karsan, Mercedes-Benz, Temsa si Turcento).
La interior au avut standuri 65 de companii care au ocupat 700 m2 din cei 900 m2 disponibili.
Am beneficiat de prezenta mai multor speakeri internationali: Lukas Maier (Honold Logistik), Pieter Sutorius (din Boardul TAPA) si Rein De Vries (Samsung Electronics, dar si membru al boardului TAPA), Jan de Maan (Busworld) si Eric Trel (consultant UITP).
Conferinta care s-a bucurat de cel mai mare succes a fost cea de cost/km, care a atras peste 300 de participanti.

Prezentarile si rezultatele dezbaterilor din toate conferintele vor fi incluse in urmatoarele numere ale revistei.

Articole similare