Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pet Centar a inchiriat 1.065 mp in cadrul Mega Center

Pet Centar a inchiriat 1.065 m2 in cadrul Mega Center Compania croata Pet Centar, care comercializeaza produse si accesorii pentru animale de companie, a inchiriat 1.065 m2 spatii de depozitare, pentru cinci ani, in parcul Mega Center, localizat in vestul Capitalei, la intersectia autostrazii cu soseaua de centura, asa cum a anuntat King Sturge, compania care a intermediat tranzactia.
Proprietarul parcului, Mega Company Import-Export, activeaza in domeniul dezvoltarii de spatii logistice si depozite.
 

Parcul include noua unitati finalizate, de aproximativ 25.000 m2 spatii de depozitare si 4.000 m2 spatii pentru birouri. Printre chiriasii spatiilor se mai numara si Dr. Oetker, DB Schenker, Sika, Dohler, Top Birotica sau Augsburg.
Conform celor mai recente studii efectuate de King Sturge, intermediatorul tranzactiei, rata de neocupare este in prezent de 12% si este estimat sa ajunga la 14% in decursul lui 2010, avand in vedere tendinta chiriasilor de a se reloca in spatii mai mici. Cea mai importanta tranzactie pe acest sector in 2009 a constituit-o inchirierea a 30.000 m2 de catre Unilever in Ploiesti West Park. Compania de consultanta King Sturge a fost implicata in tranzactie ca reprezentant al dezvoltatorului Alinso Europe.

Articole similare

Ad