Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piata de curierat va depasi 500 de milioane de euro

Piata de curierat si servicii postale este estimata sa depaseasca 500 de milioane de euro, potrivit jucatorilor care vor fi prezenti in cadrul celei de-a cincea editii a Forumului Roman de Curierat si Servicii Postale. Evenimentul va dezbate si provocarile operatiunilor de livrare in relatia cu magazinele online, urmand sa aduca la masa dezbaterilor cele mai reprezentative companii de curierat si servicii postale, alaturi de autoritatatea de reglementare ANCOM, dar si magazinele online, furnizorii de servicii financiare sau echipamente si tehnologii pentru sector.
 

Conferinta va fi deschisa de catre Sorin Grindeanu, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, se arata in comunicatul Govnet. Prima sesiune va prezenta o analiza a pietei de curierat si servicii postale, estimata in acest an sa depaseasca pragul de 500 milioane de euro, fiind dezbatute subiecte precum cresterea calitatii serviciilor,  provocari si modalitati de a ramane competitiv intr-un mediu de business in continua schimbare, servicii inovative si tehnologii de automatizare si eficientizare in domeniul logistic, posta si curierat. Printre speakerii din aceasta prima parte se numara Lucian Aldescu – CEO DPD Romania, Felix Patrascanu – Managing Partner FAN Courier, Cristi Petcu – General Manager Pink Post si Pavel Penchev – CEO Econt Bulgaria&Romania.
Cea de-a doua sesiune va dezbate provocarile operatiunilor de livrare in relatia cu magazinele de e-commerce, iar panelul de vorbitori ii include pe Claudia Tudor – Director General Adjunct F64, Alex Niculescu – Vice-Presedinte Operatiuni eMAG, Ionut Pricop – Director Executiv Bringo Delivery, Mihai Patrascu – CEO EvoMag si Alin Stanciu – CEO FashionUP. „Va fi analizat impactul magazinelor on-line in serviciile de curierat din prisma asteptarilor clientilor, provocarile generate de fluctuatiile de livrari in anumite perioade ale anului sau nisele de crestere precum livrarile de mancare si cele cu temperatura controlata.“ Conferinta va avea loc pe 18 aprilie la Hotel InterContinental Bucuresti.

Articole similare

Ad