AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Piata de semiremorci a crescut cu 2%

Clear International a publicat un nou raport referitor la cererea de semiremorci in Europa Vest pana in 2017. De la cel mai recent raport, din noiembrie 2012, situatia economica a Europei de Vest a suferitor o noua degradare. Desi Belgia si Germania au revenit la nivelul PIB pe care il aveau inainte de recesiune, iar Franta si Marea Britanie vor atinge acest nivel in 2014, Olanda nu va ajunge la nivelul de dinainte de criza pana in 2017, iar in Italia si Spania perioada de recuperare este si mai mare.
 

Mai important pentru cererea de semiremorci, nivelul investitiilor in aceste tari se va recupera mai incet decat PIB. Marea Britanie si Germania vor fi primele state care vor atinge nivelul de investitii pe care il aveau inainte de criza, iar asta nu se va intampla mai devreme de 2015.
Cererea de transport rutier in Europa de Vest, masurata in tone kilometrice, a continuat sa scada in 2012. Scaderea medie pentru cele sapte state amintite anterior este de 16,6% din 2006. Pe scurt, asta inseamna mai putine remorci necesare in Europa acum decat in urma cu sapte ani.

Articole similare