Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement

Platforma TimoCom, acum cu functii noi

Digitalizarea devine un concept tot mai actual in industria de transport si logistica. Firmele isi optimizeaza procedurile pentru a-si asigura avantajul competitiv. Si, pentru a putea raspunde nevoilor celor peste 110.000 de utilizatori ai bursei sale de transport, TimoCom si-a extins pachetul de servicii cu optiunea incarcarii si descarcarii de documente direct prin intermediul platformei online.
 

Concret, in momentul in care partenerii ajung la o intelegere prin intermediul bursei TimoCom, acestia pot face schimb de documente direct platforma IT. Odata incarcate documentele pe bursa, acestea pot fi consultate si de alti utilizatori ai bursei si pot constitui un avantaj competitiv pentru cei care le posteaza, deoarece pot reprezenta argumente in favoarea initierii unei colaborari.
TimoCom garanteaza pentru securitatea documentelor postate pe bursa, iar cei care incarca documente online au control deplin asupra vizibilitatii acestora si a celor care le pot consulta.
Numarul de oferte de marfa si de transport postate pe bursa TimoCom a crescut in prima jumatate a anului cu 17,1% comparativ cu aceeasi perioada din 2015. In acelasi timp, numarul clientilor s-a majorat cu 5,9 procente intre sfarsitul anului trecut si iunie 2016, ceea ce reprezinta mai mult de 3.000 de utilizatori. In prezent, pe platforma online sunt integrati peste 200 de furnizori de servicii telematice, ceea ce face ca TimoCom Truck&Cargo sa fie cea mai mare platforma telematica independenta din Europa.
Romania ramane in continuare una dintre cele mai bune piete pentru TimoCom, urmata de Croatia si Bulgaria, este de parere Marcel Frings, purtator de cuvant TimoCom. Si este imbucurator faptul ca, pe langa cresterea ofertelor de marfa si de transport, au venit si multi clienti noi. „In urmatorii ani, Romania va ajunge intre primele cinci piete pentru noi.“
In noiembrie anul trecut, furnizorul german a introdus functia Messenger pentru clientii bursei de transport si pana in prezent au fost schimbate peste patru milioane de mesaje intre utilizatori, dovada a faptului ca noua optiune s-a bucurat de mare succes. Urmatorul pas este dezvoltarea platformei TimoCom in directia serviciilor de tranzationare, in contextul digitalizarii si industriei 4.0.
Platforma spatiilor logistice merge in paralel cu cea de transport, in prezent fiind postate circa 6.000 de oferte, cu suprafete de depozitare totalizand 21 de milioane de metri patrati in toata Europa.

Articole similare