Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Polonia trece la noul sistem de taxare: DKV Mobility oferă preînregistrare

Din 30 septembrie 2021, sistemul viaTOLL din Polonia va fi scos din funcţiune și va fi înlocuit cu noul sistem eToll bazat pe sateliți, anunță DKV într-un comunicat. Până când va fi scos din uz, sistemul actual va merge în paralel cu cel nou.

Pentru a gestiona trecerea la noul sistem de taxare, DKV Mobility le va oferi în curând clienților săi un portal de înregistrare prin care să poată fi gestionată convenabil înrolarea la noul sistem de taxare și schimbul de aparate de taxare. Până la sfârșitul lunii septembrie, toate dispozitivele viaTOLL aflate în circulație rămân valabile.

Între timp, clienții se pot preînregistra pentru eToll aici: e-toll Polonia (dkv-mobility.com). Prin preînregistrare, clienții pot beneficia de o tranziție timpurie și ușoară și pot obține noi actualizări rapid.

„Am făcut toate pregătirile pentru a le permite clienților noștri să treacă în mod convenabil la noul sistem de taxare polonez”, a declarant Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility. „Clienții noștri pot folosi în continuare aparatele existente până la sfârșitul lunii septembrie și în curând vor putea trece ușor la eToll prin intermediul portalului nostru de înregistrare”.

Articole similare

Ad