Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portofoliu extins pentru UPS

UPS extinde serviciul de transport marfa UPS Worldwide Express Freight, pentru a doua oara anul acesta, in opt tari expeditoare si cinci destinatare, printre care si Romania. Serviciul este destinat transporturilor internationale de marfuri mari in regim urgent, cu livrare intr-un anumit interval de timp si cu valoare ridicata. In urma extinderii serviciului, Romania, Bulgaria, Serbia si alte cinci tari din America Latina au fost adaugate pe lista tarilor in care acesta este disponibil, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor.
 

Serviciul oferit de UPS – recomandat pentru lansari de produse, marfuri lipsa in gestiune sau inlocuirea unor componente defecte – este disponibil acum in 58 de tari si regiuni expeditoare si 56 destinatare.
Cele mai noi tari destinatare in care este disponibil acest serviciu sunt: Romania, Bulgaria, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama si Serbia.
Cele mai noi tari expeditoare in care este disponibil serviciu sunt: El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua si Panama.
Serviciul ofera transporturi mai rapide pentru marfuri paletizate, de peste 70 de kg, pe mai multe rute decat oricare alt transportator. Livrarea se face in regim door-to-door, cu termen limita, cu servicii incluse de intermedieri vamale. Livrarile in zilele de sambata sunt valabile in anumite zone din SUA si Canada.

Articole similare

Ad