Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Posta Romana livreaza la domiciliu pentru Auchan, la nivel national

Auchan anunta extinderea parteneriatului cu Posta Romana initiat in mai 2020, oferind astfel livrare la domiciliu la nivel national pentru comenzile plasate in magazinul online Auchan.ro. Comenzile vor fi expediate prin serviciul StaiAcasa Plus, solutia de livrare door-to-door dedicata distributiei rapide oferita de C.N. Posta Romana S.A.
Serviciul a fost extins la nivel national, dupa ce, in prima etapa, acesta a fost disponibil in municipiul Suceava si localitatile limitrofe. Prin extinderea parteneriatului la nivel national, clientii vor putea comanda alimente la temperatura ambientala, dar si produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, cu o greutate maxima a comenzii de 30 kg. 
In ceea ce priveste termenele de livrare, comenzile sunt livrate in 24 de ore in Bucuresti, in 48 de ore in localitatile limitrofe ale capitalei si orasele resedinta de judet si in 72 de ore in localitatile limitrofe resedintelor de judet. 
Comenzile expediate prin Posta Romana sunt monitorizate in sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare, iar in ceea ce priveste achitarea acestora, clientii au la dispozitie posibilitatea de a plati online sau ramburs.
Intregul flux de pregatire si livrare a comenzilor respecta conditii stricte de siguranta sanitara, ambele companii asigurand o serie de masuri de prevenire si limitare a raspandirii virusului Covid-19. Astfel, pregatirea comenzilor in magazinele Auchan are loc in deplina siguranta, angajatii fiind instruiti cu privire la purtarea mastilor si a manusilor, precum si in ceea ce priveste dezinfectarea carucioarelor si a cutiilor de ambalare. 
In egala masura, angajatii Postei Romane pastreaza distanta de 2 metri fata de persoanele aflate la domiciliu sau in autoizolare carora urmeaza sa li se distribuie comenzile. De asemenea, acestia nu vor intra in locuinta clientilor, distribuirea realizandu-se la usa/poarta. Factorii postali dedicati care distribuie comenzile suntechipati cu masti, si manusi. Totodata, flota auto dedicata cu care se realizeaza distribuirea de alimente este dotata cu dezinfectant de maini si cu dezinfectant de suprafete.

Articole similare

Ad