Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Poziție similară cu cea de la volanul autoturismelor în noile modele Renault Trucks

Pe 8 iulie, în cadrul unei conferințe de presă online, directorul de design al producătorului francez, Paul Daintree, a prezentat și noutățile aduse interiorului camioanelor T, T High, C și K, unde accentul s-a pus pe confortul șoferului, una dintre cerințele clienților fiind o poziție de condus similară cu cea dintr-un autoturism. De acea noile camioane au volan ajustabil pe trei axe, cu un buton care se poate opera cu piciorul, aspecte ce facilitează adaptarea poziției șoferilor la forma corpului și la preferințele lor. În plus, este disponibil un sistem de pornire fără cheie.

Și confortul patului de bază a fost îmbunătățit prin creșterea grosimii și densității saltelei, prin dublarea numărului de arcuri și prin adăugarea unui topper.

Designerii Renault Trucks au creat și spații de depozitare mai mari și au adăugat spații speciale pentru telefoane sau tablete, cu puncte de încărcare USB în apropiere. Spațiile de depozitare care nu sunt vizibile includ un nou sertar ce permite transportul în siguranță al unui carnet A4 sau al unei tablete.

Pentru o atmosferă relaxantă la bord, materialele și culorile au fost schimbate și contrastele au fost îndulcite, odihnind ochii șoferilor. Scaunul integral din piele a fost înlocuit cu cel din material textil gofrat, iar logo-ul subliniază, ca și în cazul exteriorului noilor camioane, „mândria de a fi Renault Trucks“.

Articole similare

Ad