Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Practicom intentioneaza sa isi diversifice portofoliul de clienti

Dupa ce in 2006 isi regandise complet activitatea de transport, concentrandu-si toate fortele pe doar doi clienti mari, cu proiecte dedicate (transportul si distributia de piese, colaborarea cu un retailer), Practicom considera acum ca este timpul sa isi extinda portofoliul cu clienti noi. Si chiar daca ritmul alert in care cresc volumele partenerilor principali a dus deocamdata la amanarea acestor planuri, compania ramane deschisa atat catre extinderea pe piata interna, oarecum impotriva valului de transportatori care s-au focalizat mai degraba pe intracomunitar, cat si catre cea internationala, daca i se ofera contracte stabile, de calitate.
 

In acest sens, din octombrie 2014 Practicom activeaza si in Ungaria, ca urmare a castigarii unei licitatii pentru distributia la nivel national a clientului pentru ale caror filiale din Romania, de distributie de piese, lucra deja. „Am alocat 24 de masini inmatriculate in Romania acestui proiect. Avem 25 de angajati romani vorbitori de limba maghiara, o parte dintre acestia avand dubla cetatenie“, a punctat directorul Practicom, Ionel Cipere. Depozitul operat in Ungaria se situeaza la Erd, in apropiere de Budapesta.
Practicom detine si o sucursala in Germania, insa acolo nu se desfasoara inca activitati operationale in transporturi. „Era un pas necesar, o investitie pentru viitor pe o piata care, chiar daca poate parea saturata, are nevoie permanent de calitate“, a punctat Ionel Cipere. Practicom este membru al Uniunii Transportatorilor din Germania si are contracte incheiate atat cu o casa de avocatura, cat si cu o firma de contabilitate locale. „In perioada asta ne acomodam cu cerintele specifice Germaniei. Practic ne-am putea duce, daca suntem solicitati, si in alte tari, pentru ca piata cea mai buna este cea care iti ofera contracte“, a subliniat Sorin Cervis, partener in firma care activeaza la sucursala din Mainz (Germania).

Mai multe amanunte puteti afla din numarul de martie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad