Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PRE-BUSWORLD 2017: Iveco Crossway LE pe gaz natural in premiera mondiala

Iveco Bus va prezenta la Busworld 2017 noul autobuz Crossway low-entry pe gaz natural in premiera mondiala. Propulsorul pe gaz este foarte prietenos cu mediul inconjurator, in conditiile in care emisiile de oxizi de azot sunt diminuate cu aproape o treime, iar particulele sunt aproape de zero. Zgomotul este, de asemenea, redus la jumatate, oferind conditii foarte bune de calatorie. Gama de motoare Iveco pe gaz natural este 100% compatibila cu biometanul rezultat din reciclarea gunoiului menajer, iar emisiile de CO2 in cazul biometanului sunt diminuare cu 95% comparativ cu motorina.
 

Iveco Bus se implica activ in reducerea amprentei de carbon, programul „Power to gas“ avand ca obiectiv producerea metanului sintetic, cu utilizarea energiei provenite din surse regenerabile, cum ar fi electricitatea si puterea fotovoltaica. Vehiculele pe gaz reprezinta singura varianta alternativa convenabila pentru masinile cu sistem de propulsie bazat pe derivate de petrol.
Crossway LE pe gaz natural este echipat cu ultima generatie de motoare Iveco Cursor 9 NP. Rezervoarele de gaz sunt integrate in plafon, solutia patentata asigurand optimizarea centrului de greutate al vehiculului. Disponibil in mai multe variante de configurare, Crossway este unul dintre cele mai bine vandute autobuze din Europa (peste 30.000 de unitati de la lansare si pana in prezent).
Cummins propune solutii electrice pentru autobuze
Cummins Inc. va lansa la Busworld doua sisteme complementare pentru autobuzele urbane, cu zero emisii poluante. Este vorba despre sistemul de extindere de gama pentru vehicule electrice (REEV) si pachetul de baterii pentru vehicule electrice (BEV). Astfel, portofoliul de produse Cummins – care include tehnologie diesel, hibrida si pe gaz natural – se va extinde acum cu sisteme electrice. Mai multe informatii vor fi disponibile la Busworld Kortrijk.

Articole similare

Ad