Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement

Pregatirile pentru Gala Tranzit 2017 sunt in toi

Revista Tranzit va invita pe 27 octombrie la Gala de la Cluj (Grand Hotel Italia), evenimentul anual de premiere a celor mai eficienti transportatori, expeditori si operatori de logistica din Romania.

Inainte de ceremonia de premiere, toti cei doritori sa afle noutatile din piata de transport vor putea participa la o conferinta in cadrul careia subiectele principale vor fi: tendintele sectorului de transport in Romania/UE, noutati privind adoptarea pachetului rutier si actiunile intreprinse de autoritatile statului roman si de europarlamentarii romani in favoarea transportatorilor autohtoni, dumpingul social, pauza de odihna de 45 de ore interzisa in mai multe tari europene, salariul minim, criza soferilor. De asemenea, vor fi prezentate si datele financiare cu care au incheiat 2016 majoritatea firmelor de transport/expeditii/logistica din Romania si perspectivele pe 2017.


Festivitatea de premiere va fi incununata de petrecerea la care antrenul va fi asigurat de prezenta trupelor VOLTAJ si RO-MANIA.

Va puteti inscrie la eveniment prin e-mail la office@traficmedia.ro, prin telefon la 021 777 06 98/99 sau completand online formularul de inregistrare.

Articole similare

Ad