Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Premii Red Dot pentru anvelopele Semperit Runner D2 si Conti Hybrid HT3

Un juriu international format din specialisti a distins cu renumitul premiu „Red Dot-Design“ anvelopele pentru puntea motrice Semperit Runner D2 de dimensiunea 315/80 R22.5, pentru inalta calitate a designului lor. Totodata, anvelopa Conti Hybrid HT3 a primit renumitul premiu pentru design „Red Dot Best of the Best”.
Din cele aproximativ 17.000 de candidaturi, anvelopa Semperit Runner D2 cu dimensiunea 315/80 R22.5 s-a remarcat la categoria design de produs. „Prin aceasta distinctie, juriul, format din experti in design din intreaga lume, recunoaste designul exceptional si inalta calitate a designului anvelopei“, sustine Daniel Gainza, Director de marketing al departamentului anvelope pentru camioane EMEA al Continental Reifen Deutschland GmbH, din portofoliul caruia face parte marca Semperit.
 

La evaluarea de catre juratii Red Dot, Semperit Runner D2 a primit punctaj mare la categoriile functionalitate, grad de inovare si ergonomie.
Modelul a fost dezvoltat pentru traficul combinat regional si la mare distanta si asigura, multumita suprafetei de rulare imbunatatite si profilului compact („Void Optimized Pattern“), o durabilitate ridicata si o economie de combustibil optima, arata prioducatorul. Datorita noului amestec de cauciuc dezvoltat, anvelopa pentru puntea motrica are un potential de reducere a costurilor prin consumul redus de combustibil.
Totodata, dupa ce a castigat premiul iF Design Award, Conti Hybrid HT3 a fost recompensat si cu renumitul premiu pentru design „Red Dot Best of the Best”. Astfel, anvelopa premium de la Continental, dezvoltata special pentru utilizarea la camioanele mega, se numara printre cele mai premiate anvelope pentru remorci.
„Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 si 435/50 R 19.5 au fost evaluate de catre un juriu de experti independenti, compus din 41 de specialisti din intreaga lume, la capitolele grad de inovatie, calitate formala, functionalitate si compatibilitate ecologica. Prin distinctia «Red Dot: Best of the Best», anvelopa pentru remorci a primit cel mai important premiu pentru calitatea exceptionala a designului de produs. Ne bucuram de recunoasterea speciala a standardelor pe care le impunem in permanenta in dezvoltarea anvelopelor noastre si primim aceasta a doua distinctie cu aceeasi mandrie cu care am primit deja premiul iF-Design-Award”, a declarat Constantin Batsch, Directorul unitatii comerciale Anvelope de schimb pentru camioane EMEA.

Articole similare

Ad