AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

prezentare Isuzu

Anadolu Automobil Rom, importatorul autobuzelor Isuzu in Romania, propune pentru transportul urban si metropolitan modelul Citibus, de 9,5 m lungime, cu podea coborata. Vehiculul este propulsat de motorul Isuzu de 5,2 cm3, de 204 CP, cu un cuplu maxim de 637 Nm, care indeplineste norma Euro 6 pentru piata europeana. In standard, autobuzul este echipat cu cutie de viteze manuala cu 6+1 trepte, optional fiind disponibila transmisia automata. Citibus are variate de configurare de la 18 pana la 25 de locuri pe scaune si 41 pana la 58 de locuri in picioare.
 

Tot pentru transportul urban, Isuzu propune si modelul Novociti, cu capacitate de pana la 55 de locuri, cumulat pe scaune si in picioare. Este propulsat de motor Isuzu de 5,2 l si 155 CP.
Incepand cu 2014, Isuzu propune si noul sau autobuz urban de 12m, Citiport. Acesta se aliniaza in noul trend al vehiculelor urbane cu podea complet coborata pe toata suprafata. Motorizarea Euro 6 de 280 CP si transmisia automata ZF fac din Citiport un produs competitiv. Alaturi de designul de exceptie si amenajarea interioara ce poate acomoda peste 100 de calatori pe scaune si in picioare, Citiport este o alegere foarte potrivita pentru orasele unde transportul urban de baza se face cu autobuzele de capacitate mare.

Articole similare