Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primele versiuni din noul Tatra Phoenix Euro 6, disponibile in curand

Tatra Trucks va lansa noul camion Phoenix Euro 6, rezultat al parteneriatului incheiat recent cu DAF, si isi va asigura astfel ramanerea pe piata europeana a vehiculelor grele pentru toate tipurile de teren.
Noul model este succesorul actualului Tatra Phoenix, echipat cu generatia anterioara de motor Paccar, si aduce o serie de modificari constructive care ii sporesc eficienta in operare. Pentru inceput se vor produce versiunile care se asteapta sa se vanda cel mai bine – basculante si vehicule forestiere – iar celelalte vor urma in curand.
 

Portofoliul actual Tatra Phoenix include o gama completa de vehicule cu sasiu 4×4, 6×6, 8×6, 8×8, ca si camioane agricole speciale 8×8. Iar o varianta cu sasiu 10×10 va fi lansata si ea in viitorul apropiat. In plus, compania ceha va modifica numeroase solutii speciale si versiuni anterioare, pe baza noilor cerinte ale clientilor, si va extinde gama optionalelor disponibile si a serviciilor post-vanzare specifice pentru acest model.
De la lansarea in 2011 au fost produse peste 500 de camioane Ploenix, cele mai multe dintre ele versiuni speciale, realizate adesea in functie de cerintele particulare ale clientilor, constituind combinatii intre sasiul Tatra, sau ceea ce se numeste „conceptul Tatra“, cabinele si motoarele DAF si cutiile de viteze ZF sau Allison.

Articole similare

Ad