Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei urmează să fie finalizat

Secretarul de stat în Transporturi, Irinel Ionel Scrioșteanu a anunțat, miercuri, că urmează pe 15 noiembrie să fie inaugurat primul sens giratoriu suspendat a pasajului Domnești de pe Centura București.

Lucrările la straturile de mixturi asfaltice în zona pasajului, rampelor de acces și bretelelor, inclusiv rampa de coborâre/urcare spre și dinspre Domnești au fost finalizate.

Atenuatorul de șoc la rampa de urcare din direcția Bragadiru a fost montat, iar ulterior se va realiza și a doua rampă de urcare dinspre Chiajna. De asemenea, sensurile giratorii din relațiile București și Domnești sunt în curs de finalizare.

Turnarea straturilor de uzură pentru benzile de circulație 2 și 3 ale Centurii București au fost începute, iar pentru instalarea parapetului New Jersey se fac pregătiri.

Montarea parapetului rutier de-a lungul Centurii București, a indicatoarelor și marcajelor rutiere, precum și asamblarea ultimilor stâlpi pentru iluminat, a lămpilor electrice și a cablurilor de conexiune pe mai multe zone ale pasajului sunt, în continuare, în lucru. Totodată, continuă și acoperirea cu stratul de protecție anticorozivă pe toată structura din beton a pasajului (pile, culei, ziduri, rampe), tot astfel și lucrările la stațiile de pompare aferente rețelei de canalizare pluvială în zonă.

Articole similare

Ad