Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Produse inovatoare, servicii eficiente de gestionare a anvelopelor, disponibile si in Romania

Printre punctele principale de atractie ale celui mai important show la nivel mondial dedicat anvelopelor, Tyre Show de la Essen, se afla cea mai noua evolutie a Pirelli Series:01 si o noua gama de anvelope NOVATREAD, dezvoltate folosind ultimele tehnologii de constructie, ca in cazul renumitelor anvelope pentru vehicule Pirelli Ultra High Perfor- mance. Pentru operatorii comerciali, s-a pus accent pe durabilitate si siguranta. Fata de generatia precedenta de produse, noua gama de anvelope Pirelli pentru camioane are o durata de viata mai lunga, se poate resapa mai usor si are o tinuta de drum imbunatatita atat pe suprafete umede, cat si uscate.
 

Evolutia tehnica a gamei R:01II vizeaza atat structura, cat si compozitia. Introducerea talonului ranforsat ajuta la o resapare mai usoara, iar noua formula a compozitiei prelungeste durata de viata a anvelopei si aduce o tinuta de drum mai buna in diferite conditii.
Gama R:01II este disponibila in doua modele ale benzii de rulare: FR:01II si TR:01II. Primul este conceput special pentru axele motrice. Noua generatie de anvelope are o banda de rulare mai lata, ceea ce prelungeste durata de viata si imbunatateste precizia si tinuta de drum. Si canelurile anvelopei au fost imbunatatite, pentru a maximiza rata de expulzare a pietrelor si a altor obiecte, crescand durabilitatea.
TR:01II este anvelopa pentru axele viratoare. Datorita tinutei de drum impresionante in conditii de iarna, a primit marcajul european 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake/trei varfuri de munte fulg de nea).
Pirelli este, de asemenea, specializat in transportul de persoane pe distante lungi, cu noua gama H:01 COACH. Aceasta consta in FH:01 COACH pentru fiecare axa si TH:01 COACH, in special pentru axele tractiune.
Inovatiile pentru aceasta gama de produse sunt, de asemenea, concentrate pe structura si pe materiale. Talonul ranforsat si noua compozitie cresc durabilitatea anvelopei, ciclul de viata si capacitatea de resapare. TH:01 COACH cu dimensiunea 295/80R22.5 are marcajele M+S si 3PMSF, ceea ce subliniaza nivelul ridicat de performanta, chiar si in sezonul rece.
Raspunzand la tendintele recente ale pietei, FH:01 COACH cu dimensiunea 295/80R22.5 are un indice de sarcina mai ridicat (154/149 M). FH:01 cu dimensiunile 315/70R22.5 si 315/60 R22.5 vor fi disponibile in curand cu indice de sarcina XL (sarcina suplimentara).
De asemenea, Pirelli isi extinde gama …

Articole similare

Ad