AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Profi a inchiriat 2,500 mp in parcul logistic VGP din Timisoara, informeaza DTZ Echinox

Profi a inchiriat 2.500 mp de depozit cu temperatura controlata in parcul logistic VGP Timisoara. DTZ Echinox a asistat VGP in maximizarea gradului de ocupare a proiectului, odata cu aceasta tranzactie parcul ajungand la un grad de ocupare de 100%.
VGP Park are in prezent 17,000 mp de spatii de depozitare clasa A, dezvoltati pe un teren cu o suprafata de 18 ha, in apropiere de aeroportul Traian Vuia din Timisoara. Cea de-a doua faza a dezvoltarii, care are termen de finalizare sfarsitul acestui an, va consta in 17,000 mp de spatii logistice clasa A.
 

Standardele ridicate ale constructiei, termenii competitivi si flexibilitatea proprietarului sunt punctele forte ale acestui proiect.
DTZ Echinox, prin solutia oferita in cadrul parcului logistic VGP a sustinut Profi in procesul de extindere a retelei in partea de Vest a tarii, spatiul inchiriat fiind dedicat unui nou centru modern de distributie a produselor cu temperatura controlata: lactate, legume/fructe.
Profi a avut o strategie de expansiune foarte dinamica in ultimii doi ani si a ajuns sa detina in prezent 244 de magazine. Planurile lor vizeaza atingerea unui numar de 400 de supermarketuri in urmatoarea perioada.

Articole similare

Ad