Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Project44, Qoobus și Innoship își dispută premiul de inovație în supply-chain acordat de revista Tranzit

Revista Tranzit respectă tradiția de a acorda și un premiu de inovație în supply-chain cu ocazia Galei Tranzit de premiere a operatorilor de logistică, expediții, distribuție și curierat. Anul acesta avem în premieră un competitor din SUA, project44, o companie de soft cu sediul în Chicago, care a înregistrat în competiție soluția sa avansată de vizibilitate a comenzii, liniei și care merge chiar până la vizibilitate asupra fiecărei unități de transport. Soluția se bazează pe o rețea de 140.000 de camioane monitorizate prin GPS în întreaga lume, oferind beneficiarilor de transport un timp estimat de livrare care se actualizează în timp real.

Cel de-al doilea competitor este o companie de soft înființată în 2017 în România care propune o platformă de transport care permite companiilor de logistică, caselor de expediții și transportatorilor să se conecteze cu noi parteneri de business pentru a-și tranzacționa mărfurile și capacitățile de transport online. Qoobus targetează firmele mici și mijlocii care au mai puține resurse pentru a-și găsi capacități de transport ușor și eficient, fără dizlocări costisitoare și fără costuri mari de implementare pentru utilizatori.

Tot în sfera vizibilității se situează și cea de a treia soluție concurentă, Innoship, care revoluționează platformele de livrări last mile prin folosirea algoritmilor de Machine Learning pentru a analiza performanța opțiunilor de livrare în funcție de zona geografică și de modelul de distribuție al retailerului astfel încât experiența de livrare resimțită de clientul final să fie cea mai bună.

Soluțiile vor fi evaluate de un juriu de experți în supply-chain din care fac parte Loredana Apreutese (Internațional Alexander), Viorel Leca (GebruderWeiss), Viorel Dracsanu (Coca-Cola Hellenic), Andrei Bulgaru (Unilever), Cornel Morcov (FAN Courier), Marian Tudor (eMAG), Dragos Geletu (consultant) și Marilena Matei (revista Tranzit).

Câștigătorul competiției va fi anunțat în cadrul Galei Tranzit de pe 31 martie, care va avea loc la București.

Articole similare

Ad