Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis semneaza al treilea mare contract de inchiriere in Ungaria in 2014

Prologis, Inc., lider mondial in dezvoltarea de spatii imobiliare industriale, a anuntat semnarea unui contract de inchiriere pentru o suprafata de 20.750 mp in cadrul Prologis Park Budapest–Gyál cu GE Ungaria.
GE Ungaria face parte din Grupul GE, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de solutii pentru energie, transport, sanatate, alimentare cu apa si iluminat.
Parcul, inchiriat in proportie de 100%, este un centru de distributie modern, care cuprinde in prezent cinci cladiri ce totalizeaza 152.000 mp.
 

Acesta este situat la aproximativ 18 km sud-est de centrul orasului Budapesta si la 17 km vest de aeroportul international, oferind acces la autostrazile M5 si M0.
„Acest al treilea mare contract de inchiriere semnat anul acesta in Ungaria reflecta cererea in crestere pentru spatii de distributie de inalta calitate”, a declarat László Kemenes, Vice President si Country Manager, Prologis Ungaria si Romania. „In prezent, portofoliul nostru in Ungaria este inchiriat in proportie de 96% si observam o crestere a interesului clientilor pentru spatiile disponibile.”
CBRE a facilitat aceasta tranzactie.
Prologis este lider in furnizarea de spatii industriale in Ungaria, cu un portofoliu care totalizeaza peste 534.000 mp (date valabile la 30 septembrie 2014).

Articole similare

Ad