Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

QeOPS își extinde operațiunile de fulfillment și vizează creșterea cifrei de afaceri la 13 milioane de lei

QeOPS își va extinde operațiunile anul acesta cu noi suprafețe de depozitare și preconizează venituri de 12-13 milioane de lei, în creștere cu circa 50% față de perioada similară din 2021, a declarat Paul Copil, CEO și fondator al companiei. Specializată în logistică de detaliu dedicată e-commerce, QeOPS operează în prezent 15.000 mp, în CTPark București Vest.

Atuul pe care se bazează furnizorul de servicii de e-fulfillment este dat de sinergiile cu Cargus, compania de curierat care a intrat în acționariatul QeOPS și cu ajutorul căreia poate astfel oferi servicii complete pe zona de distribuție finală. „Intrarea fondului de investiții MidEuropa Partners și Cargus în acționariatul QeOPs reprezintă un parteneriat strategic, prin care oferim companiilor din e-commerce o soluție completă de last-mile, compusă din servicii logistice complexe și servicii de curierat. Operațiunile în această nouă locație de 15.000 mp au fost demarate în septembrie anul trecut și oferă avantajul proximității hub-ului Cargus, astfel încât timpul pentru preluarea coletelor a fost redus substanțial“, a declarat Paul Copil pentru Tranzit.

Depozitul QeOPS din CTPark Bucuresti Vest

În acest fel, crește CUT-OFF-ul pentru clienții companiei de curierat care beneficiază și de serviciile de e-fulfillment. „Timpul de predare către curier va crește, astfel încât aceștia vor beneficia de un avantaj competitiv față de celelalte magazine online, livrarea fiind efectuată a doua zi la nivel național“, a explicat reprezentantul QeOPS.

Urmează noi extinderi

Pentru acest an, compania are în plan noi extinderi operaționale și se așteaptă la dublarea volumelor, preconizând afaceri în valoare de 12-13 milioane de lei la finalul lui 2022. „Anul trecut am încheiat cu 8,5 milioane de lei, iar anul acesta ne-am dublat capacitatea și vom continua să ne extindem. Clar vom avea și un impact pe zona de costuri, inclusiv cele din energie, însă noi totdeauna am căutat să eficientizăm activitatea și suntem atenți la aceste aspecte. La nivel macro, inflația va afecta zona de consum, însă orașele mari, principalii poli de dezvoltare ai e-commerce, vor continua să genereze creșteri.“, a mai declarat Paul Copil.

Mai multe despre activitatea logistică a QeOPS și despre planurile de extindere veți putea citi în numărul de Martie al revistei Tranzit LOGISTICA.

Articole similare

Ad