Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Raiffeisen Leasing a anuntat schimbarea echipei executive

Noul director general al Raiffeisen Leasing este Bob De Man, care a condus pana acum echipele Lean, Managementul Proiectelor si Securitate in cadrul Raiffeisen Bank. Bob De Man s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in urma cu sapte ani, ca Director de Process Management si Organizare. In paralel a creat si a coordonat echipa Lean, iar in ultimii doi ani a preluat si echipa de Managementul Proiectelor.
 

Felix Daniliuc, fostul director general al Raiffeisen Leasing, si-a incheiat mandatul la finalul lunii trecute si va prelua, in calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii si Sector Public din Divizia Corporatii a Raiffeisen Bank. In plus, va ramane membru in Consiliul de Administratie al Raiffeisen Leasing Romania.
Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din 2002. Compania a incheiat anul trecut cu un volum al finantarilor de 115 milioane de euro, in crestere fata de 2015, iar profitul s-a situat la 5,2 milioane de euro.

Articole similare

Ad