Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rapiditate si exactitate prin CargoClear

La sfarsitul lui martie, System Alliance Europe a lansat un nou sistem de clearing, CargoClear, o solutie bazata pe web. Cei 47 de parteneri ai retelei beneficiaza de un sistem optimizat de facturare, care a fost dezvoltat din doi in doi ani, si de mai multa transparenta in derularea proceselor. Intregul proces este simplificat si accelerat prin transmiterea datelor de decontare cu ajutorul sistemelor informatice. In acest mod, datele privind partenerii si tarifele pot fi integrate, respectiv modificate rapid si flexibil in procesul de clearing. Toate datele de expeditie sunt transmise in timp real si rezultatele clearingului sunt apoi editate pe baza grilelor de tarife convenite.
 

Pentru aceasta se foloseste o structura unitara de tarife.
Obligatiile de plata care trebuie efectuate sau sunt in asteptare sunt vizualizate imediat in sold.
Daca un client se adreseaza transportatorului sau regional, acesta primeste oferta completa a unei platforme europene de transport de marfuri in regim de grupaj.
Reglementarile organizatorice si ale suportului informatizat garanteaza standarde ridicate de calitate, transparenta proceselor si transporturi de incredere in parteneriat.
Reteaua System Alliance a fost lansata in 2005 de 16 companii de transport din sase tari diferite: Gebrüder Weiss (Austria), H. Essers (Belgia), Heppner (Franta), Birkart, Cordes&Simon, Cretschmar, Diehl, Elsen, Hellmann, Honold, IHG, Kayser, Streck, Transit, Zufall (Germania) si Wim Bosman (Olanda).
In prezent, numarul companiilor de transport depaseste 50, din peste 20 de tari. Flota din cadrul aliantei depaseste 15.000 de autotractoare si 30.000 de semiremorci, iar suprafata de depozitare este de peste doua milioane m2, toate folosind protocoalele EDI.
System Alliance este o modalitate eficienta pentru ca firmele de familie sa faca fata gigantilor logistici precum DHL, Schenker or Kühne + Nagel.

Articole similare