Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

Recuperarea accizei din Franta – update

Potrivit TSG euroShell, ca urmare a presiuniilor facute catre autoritatile franceze, acestea au hotarat modificarea ultimelor cerinte anuntate in februarie. Prin urmare, au decis ca vor accepta ca cererile de recuperare acciza sa fie insotite ca si pana acum doar de facturi, fara chitantele emise de statie in momentul alimentarii.
TSG euroShell recomanda totusi sa pastrati copii dupa toate chitantele emise de statiile de alimentare, deoarece este posibil ca autoritatile sa solicite periodic diverse completari printre care si aceste bonuri. Evitati in acest fel pierderea unor sume importante din recuperarea accizei la motorina din Franta!
 

Chitantele de la alimentare trebuie pastrate timp de trei ani, astfel incat copii ale acestora sa poate fi prezentate autoritatilor daca sunt cerute. Numarul de inmatriculare al vehiculului care a alimentat nu trebuie mentionat pe bonul de alimentare insa in cazul in care autoritatile vor face un control bonurile vor trebui trimise grupat pentru fiecare vehicul. In cazul in care nu pastrati aceste bonuri riscati ca solicitarile de rambursare ale accizelor sa fie respinse in eventualitatea unui control.

Articole similare

Ad