Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault prezintă noile modele Kangoo și Express

Renault îți extinde aria de acoperire și prezintă noul Kangoo și noul Express în versiunile LCV și pasageri. Noua gamă complementară va fi comercializată din primăvara anului 2021.

Noul Kangoo Van, furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic

Se adresează în principal flotelor, retailerilor și business-urilor specializate. Cu inovația majoră Easy Side Access și Easy Inside Gallery, noul Kangoo Van revoluționează încărcarea și accesul:

Easy Side Access: inovația permite clienților să încarce sau să aibă acces la marfă indiferent de constrângerile de parcare. Eliminând stâlpul central, noul Kangoo Van oferă o gura de încărcare cu o deschidere de 1.416 mm (de două ori mai mare decât versiunea sa anterioară).

Easy Inside Gallery: această galerie interioară retractabilă este o altă inovație care permite transportarea obiectelor lungi și voluminoase la înălțime, eliberând spațiu pe podea.

Design

Noul Kangoo Van se remarcă printr-un design exterior mai „musculos“. Partea frontală a fost complet redesenată, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. Interiorul său nou-nouț oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort și rezistență.

Noul Kangoo Van dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistenta la condus, inclusiv Permanent Rear View – funcția digitală care oferă vedere din spate permanentă. Acest nou sistem testat oferă o vizibilitate excelentă în spate, convenabilă pentru vehiculele care vin echipate cu uși spate batante fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.

Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3,3 la 3,9 m³ în versiunea standard și de la 4,2 la 4,9 m³ în versiunea lungă.

Noul Express Van, furgoneta practică și eficientă

Este modelul destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț / beneficiu.

Noul Express Van afișează codurile stilistice ale mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate. Echipat cu scaune ranforsate, noul interior aduce calitate și confort la bord. O atenție deosebită a fost acordată spațiilor de depozitare și ergonomiei. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3,3 până la 3,7 mc.

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistenta, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.  

Articole similare

Ad