Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault si Delanchy, colaborare pentru livrari cu zero emisii

Pregatindu-se pentru viitorul transportului urban, Renault Trucks si Delanchy Groupe au dezvoltat un camion complet electric, echipat cu o semiremorca frigorifica pentru transportul produselor proaspete. Groupe Delanchy va livra produsele catre Les Halles de Lyon Paul Bocuse (cea mai mare piata alimentara acoperita din Franta), folosind acest vehicul experimental de 13 t, Renault Trucks D, 100% electric.
Groupe Delanchy, companie specializata in transportul si logistica marfurilor cu temperatura controlata, si Remault Trucks, un pionier in domeniul electromobilitatii isi continua colaborarea inceputa acum cincizeci de ani. In aceasta perioada, Renault Trucks si Groupe Delanchy s-au concentrat asupra viitorului si si-au exprimat clar angajamentul de a dezvolta noi tehnologii ecologice.
 

Vehiculul este completatde o semiremorca cu temperatura controlata Chereau si unitate de racire Carrier, alimentata de bateriile vehiculului.
Desi este un vehicul experimental, acest camion electric de 13 tone va fi utilizat in conditii reale de functionare in Lyon, locul de nastere al Renault Trucks. Acest oras a jucat, de asemenea, un rol important si in istoria Groupe Delanchy prin introducerea primei linii de transport in 1968, cand produsele proaspete erau transportate de la Lorient la Lyon in mai putin de 24 h.
Renault D 100% electric va parasi zilnic centrul de distributie al companiei Groupe Delanchy din Corby, localizat in suburbiile Lyonului, pentru a livra fructe de mare si produse proaspete de la Lorient la Les Halles de Lyon Paul Bocuse.
„Suntem mai mult decat incantati de acest vehicul 100% electric“, a declarat Joseph Delanchy, Presedintele Groupe Delanchy. „Si asta pentru parteneriatului pe care il avem cu Renault Trucks, pentru angajamentul pe care ni l-am luat fata de clienti, fata de angajati, fata de generatiile viitoare. Acest camion cu zero emisii este un prim pas catre noi tehnologii care evolueaza rapid. Vom evolua o data cu ei“, a completat acesta.
„Acest parteneriat ilustreaza relatia robusta  pe care o avem cu clinetii nostri“, a adaugata si Bruno Blin, presedintele Renault Trucks. „Includerea vehiculului in planul logistic al Groupe Delanchy ilustreaza perfect viziunea noastra pentru transportul rutier, si anume un vehicul cu motor diesel pentru transportul pe distante lugi si un vehicul cu zero emisii pentru partea finala a livrarii.“
Renault D 100% completeaza flota de 700 de camioane ale producatorului francez a grupului Delanchy.

Articole similare

Ad