AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks D Wide, acum si cu motor de 11 l

Camionul pentru distributie si servicii comunale D Wide din oferta Renault Trucks, care poate atinge o masa maxima, in combinatie, de 18-26 t, este acum disponibil si cu motor de 11 l de 380 sau 430 CP, alaturi de cel de 8 l.
Astfel producatorul francez poate acoperi, asa cum arata reprezentantii sai, toate nevoile clientilor ce doresc vehicule puternice, dar cu intrare joasa in cabina, pentru mai mult confort. D Wide are doua trepte anti-alunecare la doar 340 mm la sol, ceea ce il face sa se adapteze foarte bine si la activitati legate de mediu (de exemplu, colectarea gunoiului menajer), transport cu cisterne si transport auto.
 

Camionul este echipat standard cu transmisie automatizata Optidriver, dar optional este disponibil pachetul Fuel Eco, ce include un mod de schimbare a vitezelor optimizat pentru reducerea consumului de combustibil, un sistem de oprire automata a motorului, Ecocruise control, compresorul de aer decuplabil si modul Power inhibat. Si pentru mai confort si siguranta tot optional este disponibil si retarderul Voith.
16 dintre modelele D Wide C Cab 2.3 m pot fi echipate cu noul motor DT11: D 18/19 Wide pentru transport de autovehicule, in varianta autotractor si sasiu 4×2, D 18/19 Wide autotractor si sasiu 4×2, D 26 Wide sasiu 6×2 si C Cab 2.3 m in versiuni autotactor si sasiu 4×2 cu masa totala maxima autorizata de 18/19 t si sasiu 6×2 de 26 t.

Articole similare

Ad