Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks se implica si in Romania in interventiile umanitare din perioada pandemiei

Impreuna cu RT Financial Services, Renault Trucks Romania a pus la dispozitia organizatiei Crucea Rosie Romana un camion din gama D ce va fi folosit pentru interventiile umanitare pe perioada crizei cauzate de pandemia Covid-19.
Este vorba despre un model din gama noua de distributie, Renault Trucks D de 7,5 t, destinat transportului echipamentelor medicale si donatiilor de orice tip catre spitale, oameni aflati in carantina/ izolare sau persoane nevoiase afectate puternic de criza.
Usor de manevrat si cu un tonaj mic, camionul este foarte util pentru accesul facil pe care il confera in interiorul oraselor, acolo unde se gasesc cele mai multe spitale si centre de carantina. Sarcina sa utila este de 2.970 kg, iar caroseria de tip box ofera un volum util de circa 30 m3.
Printre primele transporturi pe care le va face Renault Trucks D se numara donatiile cu frigidere, masini de spalat si combinezoane de protectie pentru cadrele medicale.
Initiativa cu caracter umanitar este sustinuta de Renault Trucks si in Franta, prin punerea la dispozitia Crucii Rosii Franceze a 2 autocamioane de 19 t pentru transportul frigorific si a inca 4 vehicule utilitare de 20 mc.
In plus, Renault Trucks a inceput productia prin imprimare 3D a vizierelor de plastic pentru cadrele medicale din Lyon si imprejurimi, la sediul sau din Lyon, Saint-Priest, cu un volum de 100 de bucati pe zi. Operatiunea este coordonata de angajatii companiei pe baza de voluntariat, existand o puternica motivatie de a contribui la efortul de solidaritate nationala in timpul pandemiei.

Articole similare

Ad