Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rețeaua DKV de încarcare cu energie electrică în Polonia s-a extins

DKV Mobility și-a extins rețeaua de alimentare cu peste 700 de puncte de încărcare publice în Polonia. Punctele de încărcare sunt accesibile prin intermediul aplicației DKV Mobility și al cardului DKV +Charge. Potrivit DKV, punctele de încărcare sunt operate de compania poloneză de tehnologie Elocity. Elocity și GreenFlux, filiala DKV Mobility, care gestionează întreaga gamă de servicii de încărcare a DKV Mobility, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens.

“Suntem foarte încântați de parteneriatul cu Elocity”, a declarat Sven Mehringer, director general al DKV Mobility pentru energie și servicii pentru vehicule. Aceștia furnizează tehnologie pentru peste 700 de puncte de încărcare de ultimă generație de curent alternativ (AC), amplasate în zonele metropolitane, inclusiv în clădiri de birouri și în hoteluri. Acest lucru le face foarte potrivite pentru clienții care doresc să își încarce în mod convenabil vehiculul în timpul unei călătorii de afaceri și va face ca rețeaua de încărcare DKV din Polonia să fie și mai atractivă.

Cheia pentru îmbunătățirea mobilității electronice în Europa este reprezentată de decontările financiare și de gestionarea simplă a flotei. Elocity oferă soluții moderne de infrastructură de taxare care respectă cele mai înalte standarde internaționale. În întreaga Europa, DKV Mobility afirmă că oferă acces la aproximativ 344.000 de puncte de încărcare.

Articole similare

Ad