Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit a decernat premiile de eficiență în transporturi în mediu virtual

Internațional Alexander, Transpeco Logistics & Distribution și Skiptrans au fost desemnați cei mai eficienți operatori de transport din România. Bogdan Dragomir, fondatorul Step One, este cel mai eficient manager de transport.

Gala Tranzit s-a desfășurat pe 12 noiembrie, în mediu virtual, adunând, timp de 6 ore și jumătate, aproape 3.000 de participanți care au vizualizat transmisia live a evenimentului pe pagina de FaceBook a revistei Tranzit și pe contul de youtube al Trafic Media. Alți 4.000 au vizionat în următoarele zile ceremonia de premiere și conferințele despre dificultățile privind aplicarea Pachetului Mobilitate, respectiv detașarea transnațională în transporturile internaționale de mărfuri și reconsiderarea, ca atare, a diurnelor ca venituri de natură salarială.

Internațional Alexander și-a adjudecat pentru a patra oară consecutiv Premiul I la categoria „Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”, datorită ritmului continuu de dezvoltare și creșterii importante a cifrei de afaceri și profitului și în 2019 față de 2018. Anul acesta compania arădeană a adunat și cele mai multe voturi de popularitate, fiind singurul premiant care a câștigat și premiul de eficiență, și pe cel de popularitate.

Pe locurile al II-lea și al III-lea s-au clasat trei companii din Argeș – Dolo Trans Olimp (Premiul al II-lea) și Dianthus Company și Internațional Lazăr Company, la egalitate pe locul al III-lea. O mențiune specială a mers către Vio Transgrup din Dâmbovița, cu un punctaj foarte apropiat de ocupantele locului al III-lea.

Felicitări au primit și celelalte cinci companii finaliste din acest an – Agexim, Dumagas, Fartud, Filip, Ravitex și Step One – care reprezintă o prezență constantă în topul de eficiență realizat de revista Tranzit.

La categoria „operatori de transport cu capital străin”, premiul I i-a revenit companiei clujene Skiptrans, după ce anul trecut s-a clasat a doua. Duvenbeck Logistic a ocupat locul al II-lea, iar H.Essers, locul al III-lea. Printre finaliștii din acest an s-au mai numărat Arcese, Logistic E. Van Wijk și Vos Logistics Cargo, câștigătorul premiului de anul trecut.

La această categorie premiul de popularitate a mers, la egalitate, la Arcese și Duvenbeck Logistic.

În 2020 revista Tranzit a nominalizat cinci companii pentru premiul de „Cel mai eficient operator de transport specializat”, câștigat de Transpeco Logistics & Distribution, o companie aflată permanent pe primul loc în topul celor mai profitabile companii de transport din România. Printre nominalizați s-au mai numărat Hoedlmayr Lazăr România, Holleman Special Transport & Project Cargo și Romstyl Impex. Premiul de popularitate la această categorie a revenit, în urma voturilor cititorilor revistei Tranzit, Romstyl Impex.

Pentru „Cel mai eficient manager de transport din România” s-au confruntat patru manageri cu mare popularitate, drept dovadă și voturile destul de echilibrate primite din partea publicului. Premiul I oferit de revista Tranzit a mers la Bogdan Dragomir, directorul general al companiei Step One Spedition, care s-a focusat de mai mulți ani pe transport national, demonstrând că se poate face performanță și la intern dacă ai bazele necesare asigurării unui grad de încărcare cât mai bun pe camioane.

Premiul de popularitate a fost câștigat de Filip Miuțescu, de la Filip SRL, în condițiile în care și ceilalți doi manageri nominalizați – Mihai Baciu (Anasped) și Ovidiu Plăcintă (Express Euroscan) – au primit un număr consistent de voturi din partea publicului cititor al revistei Tranzit.

În luarea deciziei finale, revista Tranzit a fost susținută și în acest an de rapoartele specializate furnizate de Coface, partenerul Galei Tranzit de doi ani. Astfel, pe lângă indicatorii financiari consacrați – cifră de afaceri, profit, active, creanțe, datorii, număr angajați – au contat foarte mult și rezultatele obținute din exploatarea directă a propriilor resurse, fiind eliminați eventualii factori perturbatori precum profiturile altor firme, la care candidații erau asociați, veniturile provenite din chirii sau din vânzări de active, veniturile financiare etc.

Cei care doresc să urmărească înregistrarea video a întregului eveniment o pot face pe canalul de youtube al Trafic Media, editorul revistei Tranzit. 

Articole similare