Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rezultate in linie cu estimarile de la inceput de an

Pentru al doilea an consecutiv, Transporeon a realizat un studiu de piata care a inclus mai multe paliere de sondare, de la capacitate de transport si pret pana la digitalizare si impactul acesteia asupra transporturilor. La studiu au participat peste 1.000 de carausi ce ofera servicii de transport FTL, LTL si grupaje in Europa. Conform studiului, cresterile estimate pentru 2018 au fost confirmate si de rezultatele financiare raportate la finalul anului trecut.

Participantii la studiu provin din mai multe state ale Europei, furnizeaza servicii de transport pentru aproape toate ramurile industriale si fac transport national, international, iar unii dintre ei ofera ambele tipuri de servicii. „Studiul a inclus transportori care deservesc mai mult de 20 de industrii. Am incercat sa includem operatori de toate dimensiunile, de la flote mai mici de 10 unitati pana la transportatori cu mai mult de 250 de vehicule, pentru a surprinde toate aspectele necesare unui studiu complet“, a explicat Thomas Greiter, business development Ticontract Europa Centrala.
28% dintre respondenti provin din tarile din regiunea DACH (Germania, Austria si Elvetia), urmati de Spania (16%), Polonia (14%), Franta (12%), Italia (11%), Benelux (9%) etc.

Articole similare