Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rhenus închiriază integral VGP Park Magdeburg-Sülzetal

VGP NV, un proprietar, operator și dezvoltator european de proprietăți imobiliare comerciale și logistice de înaltă calitate, anunță că Rhenus Warehousing Solutions a fost desemnat chiriaș-ancoră pentru VGP Park Magdeburg-Sülzetal pentru o perioadă de zece ani. Furnizorul de servicii logistice se va muta în aproximativ 73.816 m² de spațiu comercial. Astfel, parcul VGP Park din Magdeburg-Sülzetal este închiriat în totalitate.

Parcul se află în apropierea unor autostrăzi importante, A2, care leagă nordul de partea de vest a Germaniei și de alte țări europene (Olanda – Hanovra – Berlin – Polonia), și autostrada A14, care leagă Hanovra de Leipzig. Locația se află la mai puțin de 10 km de orașul Magdeburg. Magdeburg, cu peste 240.000 de locuitori și două universități, oferă o forță de muncă înalt calificată.

Pe lângă standardele ridicate de construcție, parcul de aproximativ 300.000 m² oferă acces ușor la centrele orașelor Halle și Leipzig, precum și o infrastructură tehnică completă direct la fața locului. Pe lângă spațiul extins de depozitare, Rhenus închiriază, de asemenea, spații de birouri, sociale și tehnice, precum și spații de parcare pentru mașini și camioane. Parcul VGP Park Magdeburg-Sülzetal urmărește să obțină certificarea în conformitate cu standardul de aur DGNB.

Darius Scheible, unul dintre cei doi directori generali ai VGP pentru Germania, comentează noul contract de închiriere: „Suntem foarte mulțumiți că am reușit să atragem o companie de logistică atât de importantă și renumită ca chiriaș ancoră pentru VGP Park Magdeburg-Sülzetal. Astfel, parcul nostru din Sülzetal este închiriat în totalitate.”

Sven Weichbrodt, membru al Rhenus Management Warehousing Solutions Germany, declară: „Magdeburg este unul dintre cele mai importante centre industriale cu o tradiție îndelungată din estul Germaniei. Prin închirierea noii proprietăți logistice, Rhenus își consolidează activitățile din Saxonia-Anhalt și își extinde astfel în mod decisiv rețeaua de locații pentru producție, logistică industrială și comercială de-a lungul A2.”

Grupul VGP are 39 de locații în Germania și își desfășoară activitatea în șaptesprezece țări europene. În total, compania de familie cu sediul în Anvers, Belgia, operează 108 parcuri în Europa.

Articole similare

Ad