Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Rombat si-a extins capacitatea de productie cu o hala ultramoderna

In urma unei investitii de 17 milioane de euro, Rombat a inaugurat la sfarsitul lui septembrie o noua hala, de 5.000 m3, pregatita pentru a produce anual 700.000 de baterii pentru autovehicule cu tehnologie start&stop si frana regenerativa. Datorita acesteia, compania bistriteana va ajunge la o capacitate de 3,3 milioane de baterii/an, iar numarul angajatilor va creste pana la 700.
Hala este deja functionala, dar acolo se produc deocamdata baterii conventionale, asa cum declara directorul general Ioan Repede.
 

Din noile modele au fost fabricate cateva loturi, pentru testare, dar productia la scara industriala asteapta sa existe si cerere. Deocamdata doar masinile noi sunt astfel echipate si abia dupa patru ani va exista cerere si de pe piata after market, „iar noi suntem flexibili, pregatiti sa reducem in timp productia de baterii conventionale si sa crestem volumul celor noi“.
Rombat a vandut anul trecut 2,050 milioane de baterii, anul acesta estimeaza ca va ajunge la 2,3 milioane, iar in 2014, la 2,6 milioane, peste 60% dintre acestea fiind destinate exportului.
Mai multe insa despre compania bistriteana si despre noua investitie puteti citi in numarul din noiembrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad