Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ronal Group prezinta la IAA janta realizata dintr-o singura piesa, din aliaj, prin imprimare 3D

Grupul Ronal, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de jante din aliaj usor pentru automobile si vehicule comerciale, va prezenta in premiera mondiala, la IAA 2019 de la Frankfurt, conceptul testat de janta din aliaj usor, dintr-o piesa, „SLM Concept Wheel”. Modelul a fost dezvoltat de Ronal Technologie GmbH, centrul de inovatie al Ronal Group, situat in Forst, Germania.

Sub titlul „ Driving tomorrow”, Ronal va prezenta la IAA roata din aliaj usor (AlSi10) care cantareste aproximativ 5 kg si prezinta o sarcina pe roata de 515 kg.
Testarea cu succes a „SLM Concept Wheel” pentru utilizarea in traficul rutier in conformitate cu Paragraful 30 din Ordonanta Germana de Inregistrare a traficului rutier, subliniaza viabilitatea viitoare a productiei de jante prin topirea selectiva cu laserul. Oferind o libertate mai mare in ceea ce priveste designul si integrarea functionala, toate jantele tiparite 3D sunt supuse unei verificari cu raze X pentru a exclude defectele si defectiunile materialului.

Articole similare

Ad